ZF 24

Negritoiu, ING: Criza ne-a dat posibilitatea sa devenim mai realisti

25.10.2009, 10:31 21

"Economia romaneasca este acum la momentul adevarului. Crizane-a dat posibilitatea sa devenim mai realisti in domeniile debusiness, pana acum facandu-se bani doar conjuctural, ca urmare aintrarii in UE", a declarat Misu Negritoiu, directorul general alING Romania, in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata duminica la Pro TV.

"Nimeni nu si-a dorit criza. Dezvoltarea economica era clarnesustenabila", a spus seful ING Romania.

Conform acestuia, anul 2009 este un an de acumulare in caremulte societati lupta cu supravietuirea, impactul negativ suportaturmand sa fie transferat asupra bancilor. Negritoiu a mentionat cain 2010 se vor vedea efectele crizei, somajul fiind unul dintreelementele unde se va oglindi cel mai bine, acesta urmand sacreasca in continuare.

"Proprietarii de companii si statul au invatat o lectie anulacesta si se vor concentra mai mult pe eficienta, mai mult pedezvoltare sustenabila, mai mult pe obiective pe termen mediu silung", a spus seful ING Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO