ZF 24

Nemţii de la Lidl au pus ochii şi pe fabrica de bere din Bragadiru pentru a-şi face loc să se extindă

Lidl operează în România o reţea de 173 de supermarketuri cu vânzări estimate la circa 700 mil. euro pe an

Lidl operează în România o reţea de 173 de supermarketuri cu vânzări estimate la circa 700 mil. euro pe an

Autor: Cristi Moga

07.05.2014, 00:00 731
Grupul german Lidl, care deţine în România o re­ţea cu peste 170 de supermarketuri cu vânzări anuale es­timate la circa 700 mil. euro, inten­ţio­nează să se extindă în oraşul Bragadiru de lângă Bu­cureşti pe te­renul fostei fabrici de bere din oraş, a cărei demolare a fost realizată în mare parte de anul trecut.
 
Producţia în fosta fabrică de bere din centrul localităţii cu 14.000 de locuitori a fost oprită de mai mulţi ani, iar spaţiile au fost folosite pentru diverse activităţi din industria lemnului. Acum, potrivit datelor ZF, Lidl pregăteşte planurile pentru a construi un nou magazin pe terenul cu ieşire la şoseaua Bucureşti – Alexandria.
 
„Referitor la planurile de expansiune, ne con­cen­trăm pe cât mai multe oraşe, printre care putem menţiona şi oraşul Bragadiru, la care faceţi referire. În acest moment nu vă putem furniza mai multe infor­maţii cu privire la strategia de expansiune, dar vom reveni cu detalii la momentul potrivit”, au declarat reprezentanţii Lidl Discount România.
 
Contactaţi telefonic şi prin e-mail, reprezentanţii primăriei Bragadiru nu au oferit informaţii până la închiderea ediţiei cu privire la viitoarea destinaţie a terenului de sub fosta fabrică de bere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO