ZF 24

Nestle aduce un polonez la conducerea filialei din România, în locul lui Hervé de Froment care îşi încheie mandatul în august

Nestle aduce un polonez la conducerea filialei din...

Autor: Roxana Rosu

27.06.2017, 11:36 198

Leszek Wacirz, actual Business Executive Officer la Buitoni Culinary Nestlé Italia, va prelua de la 1 august funcţia de country manager la Nestle România, în locul lui Hervé de Froment, care îşi va încheia mandatul în cadrul companiei şi se va întoarce în Franţa. 

Leszek Wacirz (52 de ani), lucrează în companie de peste 23 de ani şi a deţinut diferite funcţii de business în Polonia şi Italia. Începând cu 2014, el este Business Executive Officer la Buitoni Culinary Nestlé Italia.

Hervé de Froment a condus compania din România în ultimii patru ani.

„Nestlé România a fost o experienţă extraordinară pentru mine. Afacerea din România s-a dezvoltat foarte bine în toate categoriile în care suntem prezenţi. Aş dori să le mulţumesc tuturor colegilor mei pentru acest parcurs incredibil, precum şi tuturor partenerilor şi prietenilor Nestlé pentru sprijinul acordat în obţinerea acestui succes. Sunt mândru să predau o afacere care va continua să se dezvolte.”, declară Hervé De Froment, Country Manager, Nestlé România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO