ZF 24

Nexus Electronics a lansat o aplicaţie pentru mobile şi vrea să atace piaţa externă

Autor: Cătălina Butan

20.03.2014, 00:06 307
Nexus Electronics, un furnizor de soluţii software pentru monitorizarea flotelor auto, a lansat o aplicaţie pentru smartphone-uri care le permite companiilor să-şi localizeze angajaţii cu activitate de teren. Aplicaţia Nexus Locator este disponibilă gratuit pentru platforma Android şi permite monitorizarea în acelaşi cont a vehiculelor şi a telefoanelor.
 
„Printr-o interfaţă web pot fi monitorizate atât telefoanele angajaţilor, cât şi sistemele GPS conectate pe autovehicule. De asemenea, prin aceeaşi interfaţă, utilizatorul responsabil de monitorizare poate trimite mesaje angajaţilor conectaţi“, a spus la ZF Live Florin Sub­ţirică, unul dintre acţionarii Nexus Electronics. Ab­sol­vent al Facultăţii de transporturi din cadrul Univer­sităţii Poli­tehnice din Bucureşti, Subţirică este cel care a pus bazele în 2006, împreună cu câţiva parteneri, companiei Nexus Electronics.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO