ZF 24

Nita: Nu exclud inghetarea pensiilor si salariilor in 2010

09.08.2009, 14:13 19

Vicepresedintele PSD, ministrul pentru IMM-uri, Constantin Nita, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca nu exclude inghetarea pensiilor si salariilor in 2010, intrucat situatia economica este, in continuare, “foarte grea”, informeaza Mediafax.

Intrebat daca exclude inghetarea pensiilor si salariilor in 2010, Nita a spus: “Nu exclud. Situatia economica este, in continuare, foarte grea”.

Nita a refuzat, totodata, sa raspunda unei intrebari care viza disponibilizarea a 10% dintre bugetari, conform negocierilor dintre FMI si Guvern, potrivit unor informatii aparute in presa.

“Nu comentez. Negocierile nu s-au finalizat, nu am calitatea sa comentez”, a declarat Constantin Nita despre negocierile existente intre Guvern si FMI.

El a aratat, insa, ca PSD, in principiu, nu este de acord cu disponibilizarile de salariati, fiind de parere ca trebuie identificate alte masuri care sa duca la diminuarea cheltuielilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO