ZF 24

Noua ofertă a Orange pe cartele: nelimitat minute şi SMS în reţea, între 500 MB şi 3GB de net, la tarife între 5 şi 10 euro

Noua ofertă a Orange pe cartele: nelimitat minute şi...

Autor: Adrian Seceleanu

07.04.2016, 14:46 12415

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, şi-a relansat oferta pentru utilizatorii de cartele preplătite, noul portofoliu de opţiuni incluzând apeluri şi SMS-uri nelimitate în reţea, între 500 şi 1.000 de minute naţionale şi internaţionale şi între 500 MB şi 3 GB de internet la preţuri care variază între 5 şi 10 euro (plus TVA).

Oferta de opţiuni care includ acces la internet este de asemenea formată din patru “pachete” cu preţuri între 5 şi 10 euro, care includ între 1GB şi 6 GB de net la viteze 4G, valabil timp de 30 de zile.

Compania a reintrodus odată cu noua ofertă şi conceptul de “reportare” în luna următoare a resurselor neutilizate, limitând doar la internet această facilitate. “Odată cu introducerea noului portofoliu de oferte,  clienţii Orange PrePay au posibilitatea de a reporta resursele de date neconsumate într-o lună, pentru a fi utilizate în luna următoare. Reportarea se poate realiza prin activarea unei opţiuni direct de către utilizatori, fără acţiuni suplimentare sau costuri adiţionale”, conform datelor comunicate de companie.

„Am dezvoltat o ofertă simplă care să răspundă cerinţelor clienţilor noştri, lansând astfel noul portofoliu. Şi pentru că utilizatorii cartelelor PrePay îşi doresc din ce în ce mai mult trafic de internet, le oferim posibilitatea de a-şi reporta resursele de date neconsumate” a declarat Anca Veluda, Consumer Division Manager în cadrul Orange România.

Orange, cel mai mare jucător de pe piaţa de telefonie mobilă, are aproximativ 10 milioane de clienţi dintre care peste 4,2 milioane au abonamente.

Cei mai mari competitori ai Orange pe segmentul de comunicaţii mobile sunt Vodafone şi Telekom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO