ZF 24

Noul Toyota Yaris: Genial în oraş, fericit oriunde

Noul Toyota Yaris: Genial în oraş, fericit oriunde

Autor: GQ.ro

07.10.2014, 15:58 352

Ce îţi promite noul model? Un design mai puternic şi mai emoţional şi un progres semnificativ în  la nivelul experienţelor senzoriale, platformă cu modificări semnificative care aduce îmbunătăţirii caracteristicilor dinamice şi de confort, mai multe variante de echipări şi un sistem multimedia unic, accesibil, cu rezoluţie superioară şi funcţionalităţi extinse.

Reflectând noua abordare Toyota centrată pe design, noul Yaris beneficiază de un tratament stilistic distinct.  În partea posterioară, bara de protecţie este restilizată, iar introducerea unor noi blocuri optice cu lămpi LED şi linii de ghidare conferă modelului Yaris o postură pe drum distinctă. Pentru îmbunătăţirea ţinutei de drum, a plăcerii condusului, a confortului şi silenţiozităţii, platforma a fost modificată substanţial faţă de modificările asociate uzual unei simple restilizări.

Interiorul a suportat modificări importante, direcţionate în vederea creşterii plăcerii de a conduce şi confortului în interiorul habitaclului.

Citiţi articolul integral pe www.gq.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO