ZF 24

O familie de cofetari şi-a transformat bucătăria într-un business de 25.000 de euro

O familie de cofetari şi-a transformat bucătăria...

Autor: Greta Bogdan

20.09.2015, 15:29 2874
Familia Stancu produce biscuiţi, fursecuri, torturi şi tarte sub brandul Prăjiturile Ancuţei, din care speră să obţină vânzări de 25.000 de euro anul acesta.
 
Ancuţa Stancu şi soţul său, Răz­van Stancu, doi antreprenori din Berceni, judeţul Ilfov, şi-au transformat pasiunea pentru prepararea prăjiturilor într-o afacere de familie. Cei doi au dezvoltat o gamă de produse pregătite manual, din ingrediente naturale, într-o bucătărie care a devenit atelierul de lucru al cofetarilor.
 
“Totul a început cu ani în urmă ca un hobby, pe când pregăteam dulciuri pentru familie, rude şi prieteni. Ei au fost cei care ne-au încurajat să ne deschidem o afacere. Ulterior am început să primim comenzi pe baza recomandărilor, iar în vara acestui an am trecut la nivelul următor, cel de business“, a spus Răzvan Stancu pentru ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO