ZF 24

Oferte de toamna la Vodafone: Vodafone Familia si reduceri pe online

15.09.2009, 12:04 199

Vodafone Romania a anuntat o noua oferta promotionala pentruserviciile pe baza de abonament, aceasta adresandu-sefamiliilor.

Astfel, pachetul Vodafone Familia, de la Vodafone, vine in douaplanuri tarifare, de 2000 de minute intre membrii familiei si de1000 de minute intre membrii familiei, la un tarif de 12,99 euro,respectiv 10,99 euro la nivel de familie.

La abonamentul lunar de grup se adauga cate 1 Euro / luna (TVAinclus), pentru fiecare membru al familiei.

"Noile planuri tarifare Vodafone Familia raspund nevoii crescutea clientilor nostri de a avea un control sporit asupra costurilor,pentru serviciile de comunicatii mobile. Orice familie formata dincel putin doua si cel mult patru persoane poate beneficia de panala doua mii de minute, pentru ca membrii familiei sa poata comunicamai mult si mai avanntajos intre ei. Multe alte beneficii, cum suntminutele nationale, minutele in retea si telefoanele la preturispeciale sunt incluse in pachetele Vodafone Familia", a spus,intr-un comunicat, Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer,Vodafone Romania.

De asemenea, Vodafone a lansat si o oferta speciala disponibilaonline, pe www.vodafone.ro, care aduce clientilor beneficiisuplimentare la incheierea unui abonament de voce mobila, voce fixasau de date mobile.

Astfel, "clientii care viziteaza pe perioada promotiei sectiuneaspeciala din site-ul Vodafone - www.vodafone.ro/reducere-online -vor primi un cod unic de discount pe care il pot folosi in oricemagazin Vodafone sau al partenerilor sai, pentru a beneficia dereduceri la cumpararea unui telefon, minute in retea sau SMS-uri inretea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO