ZF 24

OMD preia de la 1 februarie contul de media al Vodafone, care depaseste 10 mil. euro

OMD preia de la 1 februarie contul de media al Vodafone, care depaseste 10 mil. euro
25.01.2010, 13:59 42

Unul dintre cele mai disputate conturi media de pe piata, cel alVodafone trece de la 1 februarie la OMD, dupa ce in ultimul deceniua fost gestionat de Bogdan Enoiu de la McCann Erickson.

Contul de media, a carui valoare depaseste 10 milioane de euro,este unul dintre cele mai ravnite din piata si a fost subiectulunor intregi batalii intre principalele grupuri de media, darBogdan Enoiu a iesit intotdeauna castigator. Acum, CristianMucichescu, seful de la OMD va deveni unul dintre cei mai cautatiexecutivi din media.


"Doresc sa multumesc echipei de Media a McCann Erickson, partenerulnostru de incredere pe parcursul ultimilor 12 ani, pentruprofesionalismul si implicarea cu care ne-au sustinut. Impreuna, aminovat si am reusit sa cream un model de leadership pe piata localasi sa aducem brandul Vodafone cat mai aproape de romani", a spusMarco Kind, Chief Marketing Officer, Vodafone Romania.

OMD a castigat anul trecut contul international de media aloperatorului de telefonie mobila Vodafone, in valoare de 800 mil.lire sterline, agentia fiind aleasa in urma unui pitch la care aparticipat si grupul WPP.

Vodafone Romania va continua sa colaboreze cu agentia McCannErickson pentru serviciile de creatie publicitara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO