ZF 24

Omul care a intermediat unul dintre cele mai mari contracte de sponsorizare de pe piaţa românească pentru un singur sportiv: "I-am prezentat propunerea, iar clientul a luat decizia într-un minut"

Omul care a intermediat unul dintre cele mai mari...

Autor: Cristian Hostiuc

23.07.2014, 16:01 11920

Bogdan Enoiu, şeful agenţiei de publicitate McCann Erickson România şi cel care organizează cel mai important turneu de tenis de la Bucureşti, a intermediat cel mai important contract de sponsorizare încheiat pe piaţa românească dintre un sportiv şi o companie, respectiv asocierea dintre Dedeman şi tenismena Simona Halep, în valoare de 500.000 de euro.

"Da, eu am fost cel care a făcut această asociere. Dedeman este clientul McCann de ani de zile, este o companie românească de succes, la fel cum şi un sportiv de succes este Simona Halep. Când m-am dus la Dragoş Pavăl, în februarie-martie cu această propunere de asociere, au luat decizia într-un minut. După aceea am vorbit cu Virginia (Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep - n.red.), apoi cu Simona, iar restul au fost detalii", a menţionat Enoiu. "Acesta este doar începutul, mai avem proiecte", a adăugat el.

Dedeman este cel mai important jucător de pe piaţa de bricolaj din România, cu vânzări de 607 milioane euro în 2013. Simona Halep este numărul 3 mondial în clasamentul WTA, fiind cea mai bună tenismenă română care a apărut în ultimele trei decenii.

Atât Dragoş Pavăl cât şi Bogdan Enoiu joacă tenis în mod curent.

McCann Erickson este una dintre cele mai importante agenţii de publicitate din România, parte a grupului YPP. În România, Bogdan Enoiu este unul dintre acţionari.

Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live cu Bogdan Enoiu 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO