ZF 24

Orange dublează minutele, SMS-urile şi traficul pentru clienţii cartelelor prepay

Orange dublează minutele, SMS-urile şi traficul pentru...

Autor: Ioana Nita

11.11.2013, 18:31 13129

Clienţii Orange, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de telecom, îşi pot dubla în perioada noiembrie 2013 - ianuarie 2014 minutele, SMS-urile sau traficul de internet inclus în opţiunile pentru cartelele prepay. Oferta de iarnă nu implică niciun cost suplimentar şi este valabilă atât pentru clienţii deja existenţi, cât şi pentru cei care îşi activează un SIM nou. Pentru activarea ofertei, utilizatorii trebuie să apeleze *100# şi să acceseze ramura Dublu sau trebuie să intre în contul Orange la secţiunea Dublu.

„Prin această campanie, Orange oferă flexibilitate clienţilor săi (…)” a declarat Loredana Popp, Consumer Marketing Manager – Prepay în cadrul Orange România.

Clienţii Orange îşi pot achiziţiona de asemenea un telefon mobil la un preţ redus prin intermediul programului Orange Phone Credit şi pot obţine şi o reducere suplimentară, de 15 euro, la achiziţionarea unui telefon Orange Zali sau Orange Hiro. Orange Phone Credit este programul prin care utilizatorii de cartele preplătite pot să acumuleze, la fiecare reîncărcare, bonus ce poate fi folosit ca reducere la cumpărarea telefonului dorit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO