ZF 24

Orange rupe piata: cartele prepay gratis, cu livrare gratuita

Orange rupe piata: cartele prepay gratis, cu livrare gratuita
02.04.2009, 12:56 4769

Orange a lansat o oferta agresiva pe piata de servicii de cartele preplatite, prin care compania ofera gratuit, dupa o comanda online, o cartela sim, care este de asemenea si livrata fara costuri la domiciliul viitorului utilizator.

“Cartelele Orange PrePay comandate pe internet sunt livrate gratuit la domiciliul clientului, iar la activare clientul primeste automat 10 minute si 10 mesaje scrise in retea. Noua oferta este disponibila exclusiv online”, au spus oficialii Orange.

Cartela este livrata cu un credit initial zero, astfel in utilizatorii trebuie sa incarce credit pe cartela pentru a o putea utiliza.

“Pentru fiecare euro reincarcat clientii primesc si un extra bonus de 10 minute si 10 mesaje scrise in retea. De exemplu, daca reincarca 2 euro in contul PrePay primesc 20 minute de convorbiri si 20 mesaje scrise in retea. Pentru 25 de euro valoare reincarcata, in contul PrePay se vor acumula 250 de minute si 250 de mesaje scrise in retea, in plus fata de cei 5 euro bonus standard pentru reincarcare. La prima reincarcare din fiecare luna, clientii Orange PrePay mai primesc un bonus egal cu jumatate din valoarea reincarcata, pentru sume cuprinse intre 4 si 25 de euro. De exemplu, daca fac o reincarcare cu 5 euro, clientii primesc in cont 7,5 euro”, adauga reprezentantii operatorului.

Orange ofera si o reducere de 50% din pretul oricarei optiuni de internet de pe telefonul mobil. De exemplu, clientii isi pot activa o optiune „internet pe mobil” care include 100 MB de trafic si acces nelimitat in portalul Orange World la 2 euro/luna in loc de tariful standard de 4 euro/luna.

Minutele si mesajele oferite de Orange sunt valabile 30 de zile iar cartela isi pierde valabilitatea daca nu este activata in primele 3 luni de la comanda.

Perioada de activitate a cartelei SIM este de 60 de zile, iar cea de gratie este de 1 zi. Cartela nu mai poate fi utilizata daca nu este reincarcata inainte de expirarea perioadei de gratie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO