ZF 24

OSCAR 2009: Cat de puternic mai stralucesc bijuteriile vedetelor in vreme de criza?

OSCAR 2009: Cat de puternic mai stralucesc bijuteriile vedetelor in vreme de criza?
22.02.2009, 14:11 26

Criza economica poate ca si-a luat tributul de pe Wall Street, insa nu va reusi sa umbreasca in niciun fel eleganta de pe covoroul rosu de la ceremonia de anul acesta a Oscarurilor, chiar daca vedetele nu vor purta la fel de multe bijuterii, scrie Reuters.

Vedetele de cinema vor defila pe covorul rosu duminica, 22 februarie, in cea mai importanta seara din industria cinematografica americana, iar bijutierii si designerii de incaltaminte spun ca starurile vor pastra imaginea pur hollywoodiana, insa cu mai putin sclipici fata de anii trecuti.

"O mare parte din imaginile pe care le cream scot in evidenta chipul si lasa stralucirea bijuteriilor in plan secund", spune bijutiera Michelle Adjoran.

Si Joe Fountain, purtator de cuvant la designerul de pantofi Manolo Blahnik, in Londra, spune ca incaltamintea va fi mai modesta decat in trecut. "Inainte, pantofii aveau mai mult sclipici, mai mult metal si a ajuns la un punct pana la care a fost prea mult. Acum insa, pantofii sunt mai simpli decat oricand. Accentul se va pune pe croiala si culoare. Cuvantul de ordine acum e negru, negru, negru", spune Fountain.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO