Auto

Oswald Kolb revine la conducerea Continental Sibiu, după trei ani la şefia fabricii din Tianjin, China

Oswald Kolb revine la conducerea Continental Sibiu, după...

Autor: Roxana Rosu

27.07.2017, 11:20 409

Oswald Kolb a revenit pe poziţia de director general la Continental Sibiu, la trei ani după ce a plecat din această funcţie pentru a prelua conducerea fabricii deţinută de grupul german la Tianjin, China.

La unitatea deţinută de grup la Sibiu lucrează 3.500 angajaţi, iar Oswald Kolb a ocupat anterior poziţia de director general în perioada 2008-2014.

Predecesorul lui, Sami Krimi, a preluat conducerea fabricii din Ingolstadt, Germania.

 „Sunt bucuros să revin la Sibiu. Compania a crescut mult în ultimii trei ani, a ajuns la 3.500 de angajaţi. Locaţia s-a dezvoltat foarte mult în această perioadă: au fost lansate noi linii de producţie şi a fost construită o nouă clădire a centrului de cercetare şi dezvoltare, iar investiţiile au fost pe măsură. Sunt nerăbdător să contribui la proiectele viitoare şi la creşterea locatiei“, a spus Oswald Kolb.

Oswald Kolb şi-a început cariera în Continental ca student şi a ocupat de-a lungul anilor poziţii diferite în aria de producţie.

Continental şi-a început activitatea în Sibiu în 2003, în strânsă colaborare cu universitatea locală „Lucian Blaga”. De la o echipă de 30 de angajaţi, compania din Sibiu a creat mai mult de 3.500 de locuri de muncă. Planurile de viitor ale companiei includ extinderea spaţiului de producţie şi a centrului de inginerie, precum şi angajarea a aproximativ 1.000 de noi persoane în următorii ani.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO