ZF 24

Ovidiu Tender: Am stopat toate investitiile pentru ca nu mai avem resurse

Ovidiu Tender: Am stopat toate investitiile pentru ca nu mai avem resurse
27.10.2008, 18:20 23

Criza economica globala a afectat programul investitional al celor mai mari companii din tara si strainatate. Omul de afaceri timisorean Ovidiu Tender, creditat cu o avere de peste 700 de milioane de euro, spune pentru Banateanul ca a resimtit din plin criza economica mondiala, cel putin la nivelul investitiilor aflate in derulare.

"In momentul de fata am stopat programul investitional pentru ca nu mai avem resurse. Toate investitiile sunt blocate si asta nu doar la nivelul companiilor pe care le conduc. E o problema generala. Se stie ca resursele de investitii provin în principal din vanzarea de actiuni, vanzarea de patrimoniu, active imobiliare si creditele bancare. Cum toate aceste componente sunt blocate, am sistat si noi programul de investitii", a declarat pentru www.banateanul.ro, Ovidiu Tender.

Afectate in prima faza sunt dezvoltarile imobiliare pe care companiile controlate de omul de afaceri timisorean urmau sa le demareze in Serbia (proiecte rezidentiale).

Citeste mai mult despre modul in care criza economica globala afecteaza Tender Grup pe www.banateanul .ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO