ZF 24

Ozone Romania, afaceri de 35,1 mil. euro in 2008

10.02.2009, 11:44 61

Ozone Laboratories Romania a realizat o cifra de afaceri de 35,1 milioane euro in 2008, reprezentand o crestere de 19% (36% in lei) datorata lansarii de noi produse si functionalitatii modelului sau de business.

“Am urmarit cu strictete planul de dezvoltare organizationala propus pentru 2008, iar rezultatele obtinute arata ca Ozone devine un jucator important pe piata farmaceutica pe ambele segmente OTC (medicamente fara reteta - n.red.) si RX (medicamente cu reteta - n.red)”, a afirmat Christopher Henwood, CEO al Ozone Laboratories Group.

Aceasta crestere s-a datorat in principal extinderii portofoliului de produse. Ozone a lansat o serie de produse noi in 2008: Trachisept si Aqua Maris pe segmentul OTC, si Alozur, Zitrocin si Indapamid Ozone pe segmentul Rx, in acelasi timp extinzand liniile de produse precum Cara, Extremvit si Entran.

Tot in anul 2008 Ozone a decis sa intre cu un portofoliu selectat pe segmentul mass market (hypermarketuri, supermarketuri, retele de benzinarii).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO