ZF 24

Pall-Ex a avut afaceri mai mari cu 39% anul trecut

Pall-Ex a avut afaceri mai mari cu 39% anul trecut

Autor: Mădălina Dediu Panaete

31.05.2016, 12:20 158

Pall-Ex România, lider de piaţă pentru servicii de transport express de mărfuri paletizate, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 11,9 milioane de lei, în creştere cu 39% faţă de 2014. În aceeaşi perioadă,  profitul net a crescut cu 12% ca urmare a introducerii unor măsuri de eficientizare operaţională care au condus, printre altele, la scurtarea timpilor de livrare pe anumite regiuni, conform informaţiilor furnizate de companie.

Pall-Ex România a transportat în 2015 prin cei 29 de membri ai platformei aproape un sfert de milion de paleţi, mai exact 243.439, cu 45% mai mulţi decât în anul precedent.

Compania a investit anul trecut aproape jumătate de milion de euro iar pentru anul acesta investiţiile sunt planificate la 650.000 de euro.

 „Compania va continua şi dezvoltarea serviciului de transport express paneuropean care, prin unificarea tuturor reţelelor Pall-Ex din Europa, le permite clienţilor din România importul şi exportul de cantităţi mici de marfă din principalele ţări partenere ale României, prin reţelele Pall-Ex prezente în Italia, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Franţa, Benelux, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia şi Bulgaria”, a declarat Danor Ionescu, CEO al Pall-Ex România.

Pall-Ex România transportă în general echipamente, electrodomestice, electrocasnice, materii prime, produse industriale finite, produse alimentare, ambientale.

„Creşterea consumului şi a puterii de cumpărare, dezvoltarea retailului modern, deschiderea de noi fabrici şi facilităţi de producţie, inclusiv investiţiile străine directe, reprezintă tot atâţia stimuli pentru creşterea activităţii în domeniul transporturilor, chiar şi în condiţiile actualei infrastructuri rutiere”, precizează Danor Ionescu. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO