ZF 24

Parchetul Capitalei a cerut arestarea lui Gigi Becali

Gigi Becali, retinut in dosarul privind sechestrarea de persoane
02.04.2009, 15:59 72

Parchetul Tribunalului Bucuresti a propus instantei arestarea a sase acuzati in dosarul privind sechestrarea persoanelor care ar fi fost implicate in furtul autoturismului finantatorului Stelei, printre inculpati aflandu-se Gigi Becali si fosta sa garda de corp, Catalin Zmarandescu, informeaza Mediafax.

Gigi Becali si ceilalti acuzati sunt asteptati sa compara in fata judecatorului joi, in jurul orei 16:00.

Cele sase persoane au fost aduse pentru audieri, joi dimineata la Politia Capitalei. Cele sase au fost retinute in baza unei ordonante, pentru 24 de ore.

Conform Politiei Capitalei, "la data de 26/27 ianuarie, in jurul orei 00.35, dispeceratul Politiei Capitalei a fost sesizat prin Sistemul National Apel Unic de Urgenta 112 cu privire faptul ca la intersectia strazilor Dr. Felix-Nicolae Titulescu, mai multi indvizi au blocat un autoturism aflat in trafic, i-au agresat pe cei trei ocupanti si folosind forta i-au introdus in portbagajul unui autoturism de teren. Totodata, s-a sesizat ca agresorii au folosit arme de foc". Cercetari ulterioare au stabilit ca persoanele au fost sechestrate intr-un imobil din Pipera, timp de 3 ore, pe motiv ca au sustras autoturismul lui Becali. Mai multe detalii despre retinerea finantatorului Stelei cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO