ZF 24

Pasol preia societatea de administrare a investitiilor SAI Investica Asset Management

22.09.2009, 12:12 67

Firma de brokeraj Intercapital Invest a anuntat ca a incheiat unacord cu actionarii Societatii de Administrare a InvestitiilorInvestica Asset Management pentru achizitionarea actiuniloracestora (conditionat de obtinerea tuturor aprobarilornecesare).

SAI Investica Asset Management este o societate independenta deadministrare a investitiilor, avand in administrare doua fonduri:Fondul Deschis de Investitii Investica Altius si Fondul Inchis deInvestitii Infinity.

"Prin achizitia SAI Investica Asset Management, IntercapitalInvest extinde gama de produse si servicii financiare oferiteinvestitorilor, prin valorificarea experientei celor doua companiipe piata de capital", se arata intr-un comunicat.

"Achizitia Investica reprezinta un pas important in directiadezvoltarii companiei noastre. Aceasta va duce la crearea unui grupintegrat de furnizori de servicii de intermediere si deadministrare a activelor, coordonat de Intercapital Invest. Mabucur ca vom ovea ocazia sa oferim investitorilor produse noi siinteresante, folosind experienta si reputatia Investica alaturi destrategia Intercapital Invest orientata spre inovatie siperformanta", a declarat Razvan Pasol, Director General alIntercapital Invest.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO