ZF 24

Patru malluri pe o singura linie de tramvai, dupa finalizarea Cotroceni Park

Tramvaiul 25 din Bucuresti va opri la intrarea in patru malluri, dupa finalizarea Cotroceni Park
12.05.2009, 12:39 1891

Mallul AFI Cotroceni Mega Mall, cunoscut si sub denumirea Cotroceni Park, ar putea fi in luna septembrie a acestui an cel de-al patrulea centru comercial de pe ruta tramvaiului 25, care traverseaza Bucurestiul de-a latul, intre Depoul Militari si gara C.F.R. Progresul.

Traseul acestei linii de tramvai incepe pe soseaua Preciziei, se continua pe bulevardul Timisoara, unde se afla in prezent Plaza Romania si este in constructie Cotroceni Park, intra pe soseaua Progresului, unde la intersectia cu calea Rahovei se afla mallul Liberty Center, pentru a ajunge apoi la Sura Mare, trecand pe langa City Mall.

Nicio alta linie a Regiei de Transport Bucuresti (RATB) nu leaga in prezent mai multe centre comerciale. Distanta dintre Plaza Romania si City Mall, cele mai departate dintre cele patru malluri, este de aproximativ cinci kilometri si poate fi parcursa, inclusiv cu tramvaiul, in 15-20 de minute.

Suprafata inchiriabila a acestor centre comerciale este in momentul de fata de circa 100.000 de metri patrati, iar finalizarea Cotroceni Park va creste acest stoc cu circa 76.000 de metri patrati.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO