ZF 24

Penescu: "Trendul in Romania este sa bagi milionarii la puscarie!"

Penescu: Trendul in Romania este sa bagi milionarii la puscarie!"
17.04.2009, 14:28 19

"Trendul in Romania este ca milionarii sa stea la puscarie. Sunt nevinovat, dar sunt aproape sigur canu mi se va da dreptate fiindca asta este trendul in Romania, milionarii la puscarie. Nu sunt vinovat de nimic, nu am niciun fel de probleme", a declarat patronul lantului de magazine PIC si finantatorul FC Arges, Cornel Penescu, in cadrul audierilor care au avut loc astazi la Curtea de Apel Pitesti.

Conform site-ului sport.ro, in timpul sedintei, Gheorghe Constantin, fostul presedinte al Comisiei Centrale de Arbitri, a lesinat, acesta cerand chiar eliberarea pe motiv pe boala din arestul politiei. "Eu sunt un om bolnav, am facut cerere prin avocati sa fiu eliberat pe motive medicale deoarece am suferit recent o operatie la colon si trebuie sa iau permanent medicamente. Nu mi-am mai luat tratamentul de luni, de cand am fost arestat si am adus asta la cunostinta celor care ne-au retinut, dar medicamentele nu au ajuns la mine pana acum. Nu mai am nimic de adaugat decat ca sunt un om onest, am un trecut cu realizari si va rog sa ma credeti ca nu reprezint un pericol social", le-a spus Gheorghe Constantin magistratilor. Despre desfasurarea sedintei de la Curtea de Apel Pitesti cititi pe www.sport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO