ZF 24

Pensionarii, gospodinele si tinerii prost platiti, printre amatorii de fructe ponosite

Pensionarii, gospodinele şi tinerii prost platiti, printre amatorii de fructe ponosite
18.02.2009, 14:49 27

La raionul de legume-fructe al unui hipermarket din Bucuresti, aproape in fiecare dimineata sunt scoase din depozit cateva cosuri pline cu fructe si legume la jumate din pretul de raft: portocale patate, banane cu coaja maro, mere batute, pere scofalcite, ciuperci innegrite sau vinete si ardei moi, scrie Gandul. Pensionarii si saracii fac stol in jurul lor apucand fericiti una, doua sau mai multe din pungile cu alimente declasate. Pentru batranei, cosurile cu fructe si legume reduse sunt ca mana picata din cer, permitandu-le sa-si gadile papilele cu arome altfel obraznic de scumpe pentru veniturile lor. Cunoscatorii nisei respecta un ritual sfant. Dimineata la 8.55 se posteaza cu cosul in fata intrarii in hipermarket, asteptand cuminti. Se face ora 9.00.

Despre comunismul preturilor reduse si despre pensionarii si saracii care asteapta cu noaptea in cap deschiderea hipermarketurilor pentru a se bucura de fructe exotice la pret redus cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO