ZF 24

Perfect Tour trimite Orange în vacanţă şi se îndreaptă spre afaceri de 250 de milioane de lei

Perfect Tour trimite Orange în vacanţă şi se...

Autor: Mădălina Panaete

03.05.2015, 14:48 736
Perfect Tour, agenţie de turism controlată de Corina Păcuraru, a sem­nat un contract pentru servicii de că­lă­torie cu Orange România, liderul pie­ţei de telecomunicaţii, conform unor surse apropiate celor două companii.
 
Acesta este unul dintre cele mai importante contracte semnate de tour­operatorul român, după ce în 2013 a semnat un acord cu cea mai mare companie din România - Petrom -, considerat la acea vreme cel mai mare din turism.
 
Agenţia de turism Perfect Tour şi-a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri de 250 mil. lei (circa 57 mil. euro), în creştere cu circa 11% faţă de anul trecut, arată datele transmise de companie pentru anuarul „Cei mai mari jucători din economie“, realizat de ZF. În 2014, compania a avut un rulaj de 225 milioane de lei, cu plus 9% faţă de anul anterior. Sorin Văduvoiu, director executiv al Perfect Tour, explică faptul că avansul bugetat pentru 2015 se bazează pe trei vectori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO