ZF 24

Petrecerile de Craciun, anulate de managerii intrati in panica

12.11.2008, 00:18 20

Clientii lui Adrian Stanciu de la Human Synergetics, manageri si antreprenori, se dovedesc a fi mai preocupati acum fata de perioada de dinaintea crizei, scrie BUSINESS Magazin. "E vorba de stres, cateodata de panica. Ceva de genul e criza, sa facem ceva! Ce facem? Taiem petrecerea de Craciun. Nu inteleg care-i rationamentul prin care se ajunge de la criza la petrecerea de Craciun a angajatilor, altul decat cel de a salva 10.000 de euro", spune Stanciu.

Dar petrecerea aceea e mult mai mult, adauga seful Human Synergistics: daca gandesti ca anul trecut ai organizat petrecerea si ai aruncat pe fereastra 10.000 de euro, ai o problema, fiindca nu intelegi fundamentele managementului organizatiilor. Scopul unei petreceri nu este numai cel de a recompensa, este un mijloc de comunicare, un for in care angajatii afla unde se situeaza compania si incotro se indreapta. "Se taie mijloace de comunicare intr-o perioada cand comunicarea este principalul mijloc de actiune si de stavilire a panicii."


Cititi mai multe despre diferitele manifestari ale panicii in aceste zile pe www.businessmagazin.ro
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO