ZF 24

Planurile austriecilor de la Strabag pentru hotelul de cinci stele JW Marriott: finalizează proiectul de renovare a camerelor şi aduc noi chiriaşi lângă Louis Vuitton şi Dolce&Gabbana

Planurile austriecilor de la Strabag pentru hotelul de...

Autor: Mirabela Tiron

07.09.2014, 12:01 632
Gregor Aufhauser, directorul ge­ne­ral al Societăţii Companiilor Hoteliere (SCH) Grand, care administrează hotelul de cinci stele JW Marriott din Capitală, spune că lucrează la proiectul pentru renovarea ca­merelor unităţii şi că se concentrează con­co­mitent pe atragerea în galeria comercială de la parter de noi chiriaşi de lux.
 
„În septembrie vom primi ca noi chiriaşi pe Scavia (brand de bijuterii-n.red.) şi Vionnet (brand de haine - n.red.)”, a spus Aufhauser pentru ZF.
 
La parterul hotelului de cinci stele, a doua mare unitate hotelieră din România, cu 402 camere, mai au magazine branduri precum Louis Vuitton, Escada sau Dolce & Gabbana. Complexul hotelier de cinci stele cuprinde mai multe restaurante, săli de evenimente şi o galerie comercială, The Grand Avenue, situată la parterul hotelului şi este operat de către compania SCH) Grand, care în 2013 a înregistrat o cifră de afa­ceri de 106,2 mil. lei (24 mil. euro), si­mi­la­ră cu cea din 2012. Reno­varea ca­me­relor re­pre­zintă de fapt con­tinuarea unui proiect mai vechi al com­paniei început în 2010, an în care spre exem­plu s-au investit 1,2 mi­l. euro în sălile de eve­ni­mente. Ul­terior au fost mo­der­ni­zate re­cepţia, unul dintre ba­ru­ri şi unul dintre res­tau­rante. Nu a fost sta­bilită încă data la care va începe re­no­va­rea ca­me­relor la Marriott.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO