ZF 24

PleaseRobMe, site-ul care iti spune ce case pot fi jefuite, aratand pericolele la care se supun cei ce dau informatii prea multe despre ei insisi

PleaseRobMe, site-ul care iti spune ce case pot fi jefuite, aratand pericolele la care se supun cei ce dau informatii prea multe despre locatia lor
19.02.2010, 12:01 24

Un site internet numit PleaseRobMe a fost lansat recent pentru aarata pericolele la care se supun internautii care ofera prea multeinformatii despre ei insisi, in principal pe site-urile desocializare, informeaza Times Online.

Astfel, site-ul strange laolalta informatii de pe Twitter de laoamenii care publica informatii cu privire la locatia in care seafla, aratand astfel ca daca in acel moment se afla intr-un bar,casa lor poate fi foarte usor sparta.

Site-ul olandez listeaza "toate acele case goale" oferind astfelmulte "noi oportunitati". Informatiile privind locuintele goale potfi gasite fie dupa oras, fie dupa numele de utilizator al celuicare foloseste Twitter.

Conform dezvoltatorilor site-ului, programarea a tinut doarcateva ore, munca fiindu-le inlesnita de un joc social numitFoursquare, care se bazeaza pe locatia din lumea reala a fiecaruijucator.

In Foursquare, o aplicatie gratuita ce poate fi accesata prinintermediul telefonului mobil, oamenii trimit mesaje prietenilor sialtor jucatori, inclusiv prin intermediul Twitter, pentru a spuneunde se afla.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO