Companii

Polisano mizează pe afaceri mai mari cu 10% în acest an din segmentul de clinici şi spitale

Polisano mizează pe afaceri mai mari cu 10% în acest an...

Autor: Roxana Rosu

20.12.2016, 11:22 163

Polisano Clinici, primul grup integrat în domeniul medical privat din România, estimează pentru 2016 o creştere a cifrei de afaceri cu aproximativ 10% şi a profitului operaţional cu 30%.

Compania a înregistrat o creştere cu peste 20% a numărului de abonaţi, în timp ce parteneriatele încheiate cu centre medicale din ţară şi din străinătate au dus la o creştere cu peste 30% a EBITDA, ritmul de dezvoltare urmând să fie susţinut şi anul viitor.

Anul trecut, firma Clinica Polisano SRL, care administrează reţeaua de clinici şi două spitale din Sibiu, a înregistrat o cifră de afaceri de 73 milioane lei şi pierderi de 3,3 milioane lei, având în total 500 de angajaţi, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Cel mai amplu proiect de investiţii demarat de Polisano în 2016 este dezvoltarea unei săli de operaţii hibride, unice în România, în urma unei investiţii de 2 milioane de euro. Polisano Clinici a investit în 2016 peste jumătate de milion de euro în dotări şi aparatură în cele două spitale din Sibiu, ajungând la un total al activelor de 335 milioane euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO