ZF 24

Politia din Arabia Saudita confisca tricourile si steagurile Romaniei

05.03.2009, 18:52 62

Politia din Arabia Saudita a stabilit mai multe puncte de control in drumul spre stadionul "King Fahad" pentru a-i impiedica pe suporterii formatiei Al-Hilal, care doresc sa asiste la partida cu Al-Shabab, sa intre cu tricouri si steaguri ale Romaniei acestea fiind confiscate, informeaza Prosport.

"Oamenii sunt, pur si simplu, dezbracati de orice tricou galben, nu numai de cele cu insemnele României", a povestit un suporter, care a mai relatat ca, in unele locuri, au existat ciocniri intre fani si fortele de ordine.

Cosmin Olaroiu a fost demis din functia de antrenor al celor de la Al-Hilal dupa finala Cupei "Coroanei Printului" castigata in fata celor de la Al-Shabab pe motiv ca s-a luat la harta cu politisti, si a aruncat tricoul de campion pe care era poza printului mostenitor si nu a participat la festivitatea de premiere. Fiti la curent cu evolutia evenimentelor de pe stadionul King Fahad pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO