ZF 24

Polonezii de la Inter Cars investesc 3 mil. euro în creşterea capacităţii de depozitare

Polonezii de la Inter Cars investesc 3 mil. euro în...

Autor: Laurentiu Cotu

11.09.2013, 00:05 438
Distribuitorul de piese şi accesorii auto Inter Cars România, parte a grupului polonez Inter Cars, investeşte peste 3 mil. euro în creşterea capacităţii depozitului central din Braşov, dar şi în deschiderea unor depozite regionale în Cluj-Napoca, Bucureşti şi Bacău.
 
De la începtul anului 2012 şi până în prezent polonezii au deschis 13 filiale noi pe piaţa locală, reţeaua de distribuţie a companiei numărând în prezent 35 de filiale.
 
„Avem în desfăşurare proiecte ce prevăd creşterea capacităţii depozitului central din Braşov, odată cu mutarea acestuia într-o nouă locaţie. Totodată, pregătim deschiderea unor depozite regionale în Cluj-Napoca, Bucureşti şi Bacău“, a declarat pentru ZF Transilvania Marius Mujdei, CEO al Inter Cars România. Compania intenţionează să ajungă în perioada următoare la 44 de filiale pe piaţa locală.
 
Bat palma doar cu persoane juridice
 
Inter Cars România are ca principal obiect de activitate vânzarea de piese şi accesorii pentru autovehicule (autoturisme, motociclete, dar şi vehicule comerciale), însă dezvoltă pe piaţa locală şi o reţea de ateliere de reparaţii auto independente, reunite sub marca Q-Service.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO