ZF 24

Popoviciu şi Dimofte, profit net de peste 10 mil. € din Băneasa

Popoviciu şi Dimofte, profit net de peste 10 mil. €...

Autor: Cristi Moga

15.04.2014, 00:07 745

Firma Băneasa Developments, prin intermediul căreia oamenii de afaceri Gabriel Popoviciu şi Radu Di­mofte controlează zona comercială a proiectului Băneasa din nordul Ca­pitalei, a realizat anul trecut un pro­fit net de 10,3 mil. euro la o cifră de afa­ceri de 41,6 mil. euro, având o marjă netă de câştig de aproape 25%.

Cifra de afaceri a avansat cu 7%, în timp ce profitul raportat a scăzut cu 30% pe fondul unui câştig extraor­dinar de 5,4 mil. euro contabilizat în 2012 din reevaluarea activelor fixe, au precizat pentru ZF reprezentanţii Băneasa Developments.

Excluzând acel câştig, Băneasa a înregistrat o creştere de aproape 10% şi în dreptul profitului.

Magazinele mallului din Băneasa au realizat anul trecut vânzări de circa 200 de milioane de euro, în creştere cu 5% faţă de anul pre­ce­dent, în timp ce o contribuţie de aproximativ şase milioane de euro la cifra de afaceri a firmei Băneasa De­velopments a avut-o cinema­tograful Grand Cinema, în cadrul căruia au fost vândute în 2013 circa 800.000 de bilete.

Citiţi pe ZF Corporate:

- estimările Băneasa Developments privind evoluţia afacerilor în 2014 

- evoluţia numărului de vizitatori

- statistici şi grafice despre piaţa de retail 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO