ZF 24

PowerPoint-urile si sedintele, cosmarul managerilor din multinationale

PowerPoint-urile si sedintele, cosmarul managerilor din multinationale
21.09.2008, 14:30 215

Nicio saptamana fara sedinta si nici o sedinta fara o prezentare in PowerPoint. Asa ar putea un motto al sistemului de lucru din cadrul multinationalelor.

Saptamana oricarui middle manager incepe cu o prezentare in PowerPoint. Si cu o sedinta. In fiecare zi de luni, ocupantii pozitiilor de management din companii redacteaza PowerPoint-uri pentru sedinta operationala, in care se prezinta ce s-a intamplat/realizat in saptamana anterioara si care sunt target-urile pentru saptamana care incepe.

“Cele mai mari frici ale angaja]ilor sunt sedintele, prezentarile in PowerPoint, meeting-call-urile sau video/call conferintele”, spune Nicoleta Udrea, director de consultanta al companiei specializate in servicii de resurse umane Skill Team.

 

Cititi in suplimentul de luni al ZIARULUI FINANCIAR, Profesii, care sunt obstacolele din calea unei sedinte si cum ajuta un PowerPoint reusit in intalnirile cu clientii

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO