ZF 24

Pozdarie, Hervis: Criza ne-a dat planurile peste cap, voiam 40 de magazine şi avem doar 13

Cătălin Pozdarie, directorul general al Hervis

Ne-am bugetat creştere, însă trebuie să fim realişti, aşa că estimăm un avans de o cifră. Nu există măsuri care să conducă la creşterea volumului de bani din buzunarele românilor şi deci la creşterea consumului.

Cătălin Pozdarie, directorul general al Hervis Ne-am bugetat creştere, însă trebuie să fim realişti, aşa că estimăm un avans de o cifră. Nu există măsuri care să conducă la creşterea volumului de bani din buzunarele românilor şi deci la creşterea consumului.

Autor: Cristina Roşca

18.02.2014, 00:07 293

Cătălin Pozdarie, şeful retailerului de echipamente sportive Hervis, spune că planurile iniţiale ale companiei vizau deschiderea a 40 de magazine în România până în 2013, însă criza a dat peste cap estimările, lipsa apetitului de consum făcând ca la finalul anului trecut reţeaua să numere doar 13 unităţi.

„România este o piaţă cu potenţial însă din cauza crizei am frânat procesul de expansiune. Mai mult, în ultimii ani nici nu s-au dezvoltat la fel de multe centre comerciale ca în anii de boom, aşa că nu am găsit spaţii potrivite.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO