ZF 24

Presa britanica: Richard Moat, recrutat de proprietarii Romtelecom si Cosmote

Presa britanica: Richard Moat, recrutat de proprietarii Romtelecom si Cosmote
06.04.2009, 14:38 53

Richard Moat, fostul CEO al Orange Romania, ar putea prelua pozitia de director executiv al diviziei de telefonie mobila a Deutsche Telekom din Marea Britanie, intrand astfel in grupul din care fac parte si fostii rivali Cosmote si Romtelecom, scrie publicatia britanica Mobile Today.

Publicatia mentionata sustine de asemenea, citand surse neconfirmate, ca Richard Moat a fost coleg cu Lars Nordmark, directorul financiar si actualul sef al T-Mobile. Richard Moat a plecat in mod neasteptat de la Orange Romania, la finele lunii martie, dupa ce grupul il reconfirmase in functie pana in septembrie 2010.

Liliana Solomon, CEO al Vodafone Romania, a ocupat in perioada 2000-2004 pozitia de director financiar al subsidiarei T-Mobile din Marea Britanie. Grupul german Deutsche Telekom detine un sfert din actiunile grupului elen OTE, care are in Romania companiile Romtelecom, Cosmote si Germanos.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO