ZF 24

Presage PR va comunica pentru Fabryo Corporation

25.01.2010, 14:52 48

Agentia de comunicare si relatii publice Presage PublicRelations & Public Affairs va gestiona comunicarea corporativaa producatorului de lacuri si vopsele Fabryo Corporation, detinutde fondul suedez de investitii Oresa Ventures, companie care in2008 a inregistrat o cifra de afaceri de 44,2 mil. euro.

Presage a castigat pitch-ul organizat de compania Fabryo indecembrie 2009.

Presage Public Relations & Public Affairs este o agentie decomunicare si relatii publice infiintata in 2008, ce ofera serviciide consultanta in comunicare strategica (interna sau externa),media relations, event management, comunicare B2B si publicaffairs, precum si instrumente complexe de analiza de imagine siaudit media. Agentia are 8 angajati si estimeaza pentru 2009 ocifra de afaceri de 100.000 de euro.

Compania are in portofoliu companii precum: A&D Pharma,Farmexpert, Fleet Management Services, Hell Energy Group, InBevRomania, Mivan Development, Ozone Laboratories, Shapir EngineeringGroup, SOS Satele Copiilor, Special Air Services, Wolf Theiss,Clubul Ilustratorilor de Carte.
Actionarii agentiei sunt: Georgiana Gheorghe, Carmen Bruma, MihaiGrecea.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO