ZF 24

Preţ unic de 20 de lei pentru meciul cu Finlanda, biletele se pun în vânzare azi

Preţ unic de 20 de lei pentru meciul cu Finlanda,...

Autor: Luminita Turcu, Marius Ţone

06.10.2015, 10:57 173

"Va fi un un preţ unic, de 20 de lei, fie că e vorba de tribuna I, peluze sau inele, dar exceptând zona VIP. Biletele vor fi puse în vânzare pe site-ul bilete.frf.ro, începând de astăzi de la ora 11.00", a afirmat Burleanu.

Burleanu a precizat că astăzi de la ora 14.00 se vor deschide şi casele de bilete de la Arena Naţională şi alte 500 de puncte în cadrul magazinelor Inmedio şi Germanos din toată ţara, iar casa de bilete din Bulevardul Basarabiei va fi deschisă nonstop în premieră.

Comisia de Apel a UEFA a decis, luni, să ridice suspendarea de un meci cu porţile închise, dictată de Comisia de Disciplină a forului continental împotriva FRF, astfel că partida România - Finlanda se va disputa, joi, cu spectatori, pe Arena Naţională.

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA hotărâse, la 17 septembrie, că echipa naţională României va disputa cu porţile închise meciul cu Finlanda, din preliminariile Euro-2016, şi că federaţia română va trebui să achite 110.000 de euro, ca urmare a incidentelor provocate de suporterii proprii la partidele cu Ungaria şi Grecia. FRF a decis să facă apel la această decizie.

Partida România - Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO