ZF 24

Producătorul de mobilă de birou GreenForest crede că va închide anul cu 4 milioane de euro

Producătorul de mobilă de birou GreenForest crede că...

Autor: Ioana David

28.10.2013, 00:05 465
Producătorul de mobilă GreenForest din Timişoara, deţinut de antreprenori români, a înregistrat o creştere de 10% a afacerilor în primele nouă luni ale acestui an, până la 2,8 mil. euro.
 
„Nu au fost evoluţii importante ale pieţei de mobilă de birou nici în anul 2013, fluctuaţiile fiind probabil în limitele unui interval de plus-minus 5%. O tendinţă care poate fi remarcată şi pe piaţa din România o reprezintă creşterea interesului şi a numărului de proiecte implementate în care se regăsesc spaţii speciale destinate zonelor de lounge, lobby, com­munity office“, a spus Sebastian Capotescu, mar­keting manager al Green­Forest. Anul acesta, com­pania aşteaptă afaceri de 4 mil. euro.
 
GreenForest a apărut pe piaţă în 1992, iar în prezent deţine o unitate de producţie ce se întinde pe 3.000 mp. Acţionarii companiei sunt antreprenorii Ioan Ciprian Vida Osan - 35%, Florentin Adrian Sârbu - 35% şi Cristian Florea - 30%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO