ZF 24

Producătorul mezelurilor Caroli se extinde cu o divizie de distribuţie

Producătorul mezelurilor Caroli se extinde cu o divizie...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

25.01.2016, 13:17 1080

Caroli Foods Group, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de carne procesată, lansează divizia FoodLine Logistics, care asigură servicii de distribuţie. Divizia a funcţionat timp de cinci luni ca program-pilot.

„Din luna iulie, de când s-a înfiinţat FoodLine Logistics, am modificat fluxurile şi procesele astfel încât în prezent distribuim în toată ţara produse cu un termen de valabilitate scurt, fiind constienţi că logistica în temperatură controlată este o sursă valoroasă pentru un business FMCG. Pentru noi, logistica este un instrument vital de business, iar FoodLine Logistics devine un avantaj competitiv. În acest moment, ne concentrăm pe consolidarea echipei, a proceselor şi a activităţilor cu clienţii interni şi externi”, a declarat Leonard Otelea, manager de logistică al FoodLine.

În prezent, FoodLine Logistics dispune de un parc de maşini cu peste 150 mijloace de distribuţie şi transport la care se adaugă cele 120 de maşini ce aparţin altor departamente.

Compania Caroli Foods Group, cu afaceri de 348 milioane de lei în 2014, este controlată de familia libaneză El Solh şi grupul Campofrio.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO