Profitul Romgaz aproape s-a dublat

15 mai 2014 Autor: Roxana Petrescu

Romgaz Mediaş (SNG), cel mai mare producător de gaze naturale din România, a raportat în primul trimestru un profit net de 608,3 milioane de lei (135 de milioane de euro), în creştere cu 82,8% faţă de anul trecut, principala explicaţie fiind scumpirea gazelor ca urmare a implementării calendarului de liberalizare şi tarifele de înmagazinare mai mari, deşi cantităţile livrate au înregistrat doar o uşoară creştere.
 
WikiZF: Profilul companiei Romgaz Mediaş
 
„În primul trimestru al anului 2014 societatea a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 1,45 miliarde lei (321,8 milioane de euro), comparativ cu 1,16 miliarde lei realizată în primul trimestru al anului 2013, rezultând o creştere a cifrei de afaceri de 25,33%“, se arată în raportul trimis ieri Bursei de Valori.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.05.2014

 
Cuvinte cheie:
profit
, companii
, medias
, nuclearelectrica
, romgaz
, transgaz
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide