ZF 24

Programul Rabla continua si in 2010

08.09.2009, 19:59 20

Guvernul a anuntat, marti, la sfarsitul intalnirii intrepremierul Emil Boc si directorul general al operatiunilor grupuluiRenault-Dacia, ca intentioneaza sa continue programul de innnoire aparcului auto si in 2010, dupa ce in acest an a majorat numarulmasinilor scoase din uz si prima de casare, informeaza Mediafax.

In timpul discutiei cu directorul general al operatiunilorGrupului Renault-Dacia, Patrick Pelata, premierul Emil Boc a aratatdisponibilitatea Executivului de a sprijini producatorii auto, invederea stimularii industriei de profil, apreciind, in acelasitimp, aportul adus de compania Renault-Dacia la dezvoltareaindustriei auto romanesti.

In acest context, premierul a amintit ca Guvernul isi va asumain Parlament raspunderea si pentru proiectul de lege care prevedeextinderea Programului Rabla pentru persoane juridice, in vedereastimularii industriei de profil şi înnoirii parcului auto.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO