ZF 24

Proiect european de 2,5 mil. euro pentru achiziţia a şase autospeciale de intervenţie

Autor: Laurentiu Cotu

15.04.2014, 15:56 73

Inspectorate judeţene pentru situaţii de urgenţă din zona de Nord-Vest a Transilvaniei au demarat un proiect european de 11,6 mil. lei (peste 2,5 mil. euro), ce presupune achiziţia a şase autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime.

Beneficiarii proiectul ”Îmbunătăţirea dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă din Transilvania de Nord - Etapa a III-a’’ sunt cele 6 inspectorate judeţene pentru situaţii de urgenţă din Cluj, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj. Dutata de implementare a proiectului este de 18 luni.

Printre proiectele de viitor care vor putea contribui la îmbunătăţirea bazelor operaţionale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă se află şi înfiinţarea unui poligon de antrenament regional, reabilitarea unor clădiri în care vor fi depozitate echipamentele în cazul intervenţiilor de urgenţă sau punerea în funcţiune a heliportului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO