ZF 24

ProMotor: Top 10 sfaturi cum să reduci consumul de combustibil

ProMotor: Top 10 sfaturi cum să reduci consumul de...

Autor: ProMotor

25.06.2017, 10:56 416

Pentru moment, putem combate creşterea preţurilor combustibililor adoptând un stil de condus mai economic. Iată câteva sfaturi care să vă ajute să consumaţi mai puţin.

1. Alegeţi mijloacele de transport în comun

Multora, probabil, nu le va conveni această soluţie, care înseamnă să renunţe la confortul propriu. Însă utilizarea metroului sau a maşinilor de transport în comun înseamnă clar o economie în buzunar. Acum, că vine şi primăvara, ar fi cazul să începeţi să folosiţi şi bicicletele, deşi, în România, acest fenomen are, încă, prea puţini adepţi.

2. Planificaţi-vă ruta

Asiguraţi-vă că aveţi o destinaţie clară. În funcţie de aceasta, puteţi să vă planificaţi mai uşor traseul, scurtăturile fiind de preferat pentru a evita aglomeraţia în care maşina va consuma combustibil degeaba. Acum e momentul să vă bazaţi pe sistemele de navigaţie, mai ales pe cele care vă dau cea mai bună alternativă în timp real. Cam greu în România, dar nu imposibil, mai ales în oraşele mari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO