ZF 24

Proprietarul Red Angus şi Beef Club vrea un hotel cu un restaurant la mare

The Beef Club a fost deschis recent lângă sediul Televiziunii Române după o investiţie de 0,5 mil. euro

The Beef Club a fost deschis recent lângă sediul Televiziunii Române după o investiţie de 0,5 mil. euro

Autor: Roxana Petrescu

22.03.2015, 19:48 1194
Dragoş Panait, antreprenorul din spatele restaurantelor Red Angus din centrul vechi şi The Beef Club, deschis recent lângă sediul Televiziunii Române după o investiţie de 0,5 mil. euro, spune că următorul proiect vizează deschiderea unui boutique hotel în zona Pieţei Ovidiu din centrul vechi al Constanţei în care va fi integrat şi un restaurant, specializat tot în carne de vită.
 
„Urmează un proiect în Constanţa, în Piaţa Ovidiu, care cred că va merge bine. Nu ne-am decis încă dacă să mergem cu The Beef Club sau cu Red Angus, dar investiţia finală presupune şi un boutique hotel. Nu vrem să grăbim lucrurile, aşa că nu ştiu când vom termina construcţia, dar cert este că restaurantul va porni înaintea hotelului. Nu ne împrăştiem pe mai multe obiective deodată. Principalul motiv care ne-a determinat să alegem Constanţa era faptul că deţineam clădirea“, spune Dragoş Panait, fără să precizeze la cât s-ar putea ridica investiţia de la malul mării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO