ZF 24

Radisson Blu: Pentru finala Europa League tarifele la cazare au urmat raportul cerere/ofertă şi deci au fost mai mari

Autor: Mirabela Tiron

09.04.2012, 11:21 186

Adrian Adam, directorul de vânzări al complexului hotelier de cinci stele Radisson Blu de pe Calea Victoriei, susţine că finala Europa League este un eveniment foarte important şi deja au fost rezervate toate camerele.

"În acea perioadă hotelul va funcţiona la capacitate maximă", a spus el.

Adrian Adam a precizat că tarifele au urmat raportul cerere/ofertă şi deci au fost mai mari decât în alte perioade. Pe 2 aprilie site-ul de rezervări internaţionale booking.com mai punea la dispoziţie doar 2 camere libere la Radisson Blu. Preţul pentru camera dublă standard era de 1.600 de lei (367 de euro), pentru cea dublă business este 1.868 de lei (428 de euro), iar pentru un apartament junior de 2.110 lei (483 de euro). De obicei, preţul la acest hotel se ridică la 150-180 de euro noapte pe cameră, potrivit booking.com. Tariful diferă în funcţie de data rezervării, perioada aleasă pentru cazare şi bineînţeles de cerere.

"Avem deja contracte semnate pentru această perioadă, însă respectăm confidenţialitatea lor şi nu putrem dezvălui prea multe detalii despre acestea", a spus Adrian Adam.

De când este deschis Radisson Blu Hotel din Bucureşti, evenimentul cu cel mai mare număr de vizitatori a fost Festivalul Enescu, care a adus în Bucureşti multe orchestre şi artişti internaţionali pe parcursul a trei săptămâni, apreciază el.

"Beneficiul de imagine al destinaţiei Bucureşti este imens prin desfăşurarea acestui eveniment", a precizat Adrian Adam.

La hotelul de trei stele Bliss din apropierea Stadionului Naţional cele 25 de camere au fost rezervate cu două luni în urmă. "Iniţial şi-au făcut rezervări mulţi englezi, însă după meciul prin care Manchester a ratat calificarea aceştia şi-au anulat rezervările. Camerele s-au închiriat cu 45-50 de euro", spune recepţionistul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO