ZF 24

Radu Hanga, şeful grupului Banca Transilvania, şi-a dat demisia din boardul SIF Moldova pentru a prelua o poziţie în Consiliul de Administraţie al SIF Oltenia

Radu Hanga, şeful grupului Banca Transilvania, şi-a dat...

Autor: Roxana Rosu

11.04.2017, 16:10 259

 

Radu Hanga,  Director Executiv Strategie – Coordonare Grupul Financiar Banca Transilvania, şi-a depus luni demisia din funcţia de administrator al SIF Moldova, el fiind ales la începutul lunii aprilie în boardul SIF Oltenia.

”Radu Hanga este administrator ales la SIF Oltenia pentru mandatul 2017-2021, conform hotararii AGOA din 04.04.2017,  si fost administrator al SIF Moldova in mandatul 2013-2017„, se arată într-un anunţ al conducerii SIF Moldova.

El este şi preşedinte al Asociaţiei Administratorilor de Fonduri din România.

Funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al SIF Oltenia a fost ales în această lună Tudor Ciurezu, pentru încă un mandat de patru ani, din boardul societăţii făcând parte Cristian Buşu, fost secretar de stat în Ministerul Energiei, Anina Radu, Radu Hanga, Ana Barbara Bobircă, Nicolae Stoian şi Carmen Popa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO