ZF 24

Raed Arafat: O persoană a murit, iar alte 14 au fost rănite, în urma accidentului din Urziceni

Raed Arafat: O persoană a murit, iar alte 14 au fost...

Autor: Otilia Ciocan Serescu, Mediafax

08.10.2017, 16:22 150

„Este vorba despre 14 răniţi şi o persoană decedată. În total, şapte persoane au fost încarcerate. S-a acţionat inclusiv cu un elicopter SMURD, trimis de la Bucureşti. Victimele urmează să fie transportate la spital, în funcţie de gravitate. Deocamdată, nu ştim care vor fi trimişi la spitalele din Bucureşti, Slobozia sau Urziceni”, a mai spus Arafat.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia pe DN2 (E85) Bucureşti – Buzău este oprită pe ambele sensuri între localităţile ialomiţene Coşereni şi Urziceni, la kilometrul 55.

În accident au fost implicate şase autoturisme, potrivit sursei menţionate.

Între maşinile implicate este şi un microbuz, însă, la ora transmiterii ştirii, nu se ştie câte persoane se aflau în acesta.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, în urma accidentului rutier a fost activat Planul Roşu de intervenţie.

La faţa locului au fost trimise două echipaje de descarcarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi prim ajutor, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru victime multiple şi patru ambulanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO