ZF 24

RAMS: Materialele de constructii revin la preturile din 2006

04.11.2008, 19:00 41

Reprezentantii companiei de dezvoltare imobiliara RAMS Business Park, care a finalizat recent o cladire de birouri in zona Republica din estul Capitalei, declara ca preturile unor materiale de constructii au cunoscut scaderi chiar si de 40% in ultimele luni, dupa ce in ultimii doi ani a existat o crestere generalizata de 80%.

"In perioada octombrie 2006 - iulie 2008, in care am realizat cladirea de birouri RAMS Business Park, materialele de constructii au cunoscut o crestere de pret de 80%. Pretul fierului, spre exemplu, a inceput acum sa scada catre nivelul din 2006, astfel ca dezvoltatorii imobiliari vor putea incepe sa faca reduceri de pret. Sunt diferente insa intre proiectele a caror constructie a fost realizata la preturile din 2007 sau inceputul anului 2008", declara Bogdan Nastase, unul dintre cei doi actionari ai companiei locale RAMS Business Park.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care sunt actionarii RAMS Business Park si ce planuri au acestia pentru urmatoarea perioada.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO