ZF 24

Raul Ciurtin, fost acţionar Albalact, a intrat în boardul Teraplast

Raul Ciurtin, fost acţionar Albalact, a intrat în...

Autor: Departamentul Economic

07.10.2016, 11:13 2185

Pentru Raul Ciurtin aceasta ar fi a doua numire în CA-ul unei companii după cea din cadrul Policolor, companie controlată de fondul de investiţii RC2. Fondul de investiţii RC2 şi familia Ciurtin au fost şi cei mai mari acţionari ai Albalact înainte de vânzarea companiei către Lactalis.

În acelaşi timp, acţionarii au reconfirmat în adunarea generală şi ceilalţi membri ai Consiliului de Administraţie, care au făcut parte din board şi anterior, respectiv Dorel Goia (acţionarul majoritar al Teraplast), Magda-Eugenia Palfi-Ţîrău, Teofil-Ovidiu Mureşan şi Răzvan Ştefan Lefter.

Pe lista de propuneri pentru CA-ul Teraplast se află atât nume deja cunoscute şi care au făcut parte din board şi anterior, dar şi nume noi, cum este cazul lui Raul Ciurtin, fostul acţionar principal al  Albalact, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de profil.

Din acţionariatul Teraplast face parte omul de afaceri Dorel Goia, care mai este partener al companiei de construcţii ACI Cluj şi deţine o cotă de 46,8% din acţionariatul Teraplast. Grupul Teraplast a raportat pentru primul semestru afaceri în creştere cu 17,5%, la 193 milioane de lei şi un profit net de 19 milioane de lei, cu 52% mai mare faţă de prima jumătate din 2015.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO