ZF 24

Ravinder Takkar, CEO al Vodafone România: Principala problemă nu este schimbarea sistemului de taxare ci lipsa de predictabilitate. În 3 ani au fost 4 premieri şi 7 miniştri ai comunicaţiilor

Ravinder Takkar, CEO al Vodafone România

Ravinder Takkar, CEO al Vodafone România

Autor: Adrian Seceleanu

03.07.2017, 11:40 2602

Lipsa de predictabilitate este principala problemă legată de schimbarea sistemului de taxare pe care se pregăteşte să o facă Guvernul Tudose a declarat Ravinder Takkar, CEO al Vodafone România, al doilea jucător de pe piaţa de telefonie mobilă şi una dintre cele mai mari companii din România, în cadrul unei conferinţe de presă.

“Cred că toate companiile vor fi afectate de schimbarea propusă. Dar provocarea nu este să plătim taxe, plătim deja multe taxe, nu avem o problemă cu acest lucru, să plătim taxe corecte şi rezonabile. Subiectul este mai degrabă, problema cu care ne confruntăm (...) este predictabilitatea. Eu trebuie să discut cu acţionarii despre planurile noastre de investiţii pe baza anumitor informaţii pe care le avem. Dacă sistemul de taxare se tot schimbă, şi nu există predictabilitate, atunci taxele devin principalul nostru focus”, a spus Takkar.

El a evitat să facă alte comentarii, menţionând că propunerile sunt încă “foarte noi” şi “nu este clar” cum vor funcţiona acestea.

Şeful Vodafone România a adus în discuţie şi schimbările dese din administraţia locală care au provocat la rândul lor probleme. Pe durata mandatului meu de 3 ani în fruntea Vodafone au existat 7 miniştri ai comunicaţiilor şi 4 premieri, a spus Takkar.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO