ZF 24

Răzvan Predică îi ia locul lui Tudor Manea ca administrator al companiei eMag IT Research

Răzvan Predică

Răzvan Predică

Autor: Adrian Seceleanu

30.12.2015, 00:00 2214

Răzvan Predică, director financiar al companiilor din grupul eMag şi CEO al retailerului online Fashion Days (deţinut de asemenea de eMag), a fost numit administrator al eMag IT Research, compania care administrează un centru de dezvoltare software al grupului, conform unui document publicat în Monitorul Oficial. El l-a înlocuit în această funcţie pe Tudor Manea - directorul general al eMag România.

“Se recunoaşte şi se acceptă renunţarea la mandatul de administrator al Societăţii, cu efect de la data de 06.11.2015 a dlui Tudor Lucian Manea. Orice putere de reprezentare şi/sau de semnatură în numele şi pe seama societăţii a persoanei menţionate mai sus va înceta cu efect de la data de 06.11.2015. Se aprobă numirea dlui Răzvan Alexandru Predică ca administrator al societăţii, pentru un mandat pe o perioadă de 1 (un) an, începând cu data 06.11.2015, adică până la data de 06.11.2016”, conform documentului citat.

Conform datelor publicate de Predică pe reţeaua socială profesională LinkedIn, el este din luna iulie 2015 director financiar al companiilor eMag din România, Bulgaria, Ungaria şi Polonia, respectiv eMag, Depanero, Conversion, Agito, Fashion Days şi Vatera.

eMag IT Research a primit aprobare pentru un ajutor de stat de 6,65 milioane de euro în vederea creării a 200 de noi locuri de muncă în cadrul unui centru de dezvoltare de software. Compania va investi la rândul său aproape 26 de milioane de euro.

eMag, cel mai mare retailer online din România, care este deţinut de compania Dante International, a înregistrat anul trecut afaceri de 1,246 mld. lei şi o pierdere netă de 58,3 mil. lei.

eMag a preluat în acest an retailerul Fashion Days, care va administra pentru eMag businessul de fashion.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO